روغن جوانه گندم

روغن جوانه گندم

روغن جوانه گندم از  بخش زاینده یا رویان جوانه گندم Triticum aestivum L. متعلق به خانواده‌ی Gramineae تهیه شده است.

اسیدهای چرب شامل  لینولئیک، اولئیک، آلفا لینولنیک و پالمتیک اسید،  فسفو لیپیدها، گلیکولیپیدها، استروئیدها، ویتامین E و کاروتنوئیدها
  • روغن جوانه گندم
  • روغن جوانه گندم

موارد مصرف

منبع غنی اسیدهای چرب چند غیراشباع وویتامین E، آنتی اکسیدان، رفع خشکی پوست
موارد مصرف آرایشی و بهداشتی:
آنتی اکسیدان، نرم کننده و  مغذی پوست، محافظ پوست در مقابل اشعه ماوراء بنفش و آب و هوای بَد، ضد چروک و پیری پوست، بازسازی و ترمیم پوست‌هـای آسیب دیده ناشی از شرایط بَد آب و هوایی

مکانیسم اثر

روغن جوانه گندم منبع غنی از اسیدهای چرب چند غیراشباعی است و نیز یک منبع غنی گیاهی برای ویتامین E میباشد و بنابراین به عنوان یک منبع مغذی ارزشمند محسوب میشود. روغن جوانه گندم پوست را تغذیه نموده و از آن محافظت میکند.
روغن جوانه گندم به واسطه مقدار فراوان ویتامین E دارای اثرات آنتی اکسیدانی بالـا بوده و همچنین از پوست در مقابل اشعه ماوراء بنفش خورشید محافظت میکند.
از طرفی این روغن به دلیل وجود اسیدهای چرب غیراشباع، تمایل قابل توجهی نسبت به چربی پوست (سبوم) دارد. این روغن برای پوست‌هـای خشک، پوست‌هـای در معرض آفتاب یا آب و هوای بَد و نیز پوست‌هـای پیر بسیار مناسب است. اسکوالن که یکی از ترکیبات این روغن است تکثیر سلول و بازسازی بافت را در بافت پوست تحریک میکند و نیز دارای خاصیت باکتری کُشی نیز میباشد.

مصرف دستور

مقدار کافی از روغن روزی 3-2 بار بر موضع موردنظر مالیده شود.

منع مصرف

عوارض جانبی

- در دوزهای درمانی معمول، عارضه‌ای گزارش نشده است.
- احتمال بروز حساسیت در افرادی یا سابقه آلرژی وجود دارد.

مراجع

امتیاز کاربران به :
روغن جوانه گندم | (0) نفر

شما هم می توانید با کلیک بر روی ستاره مورد نظر به این محصول امتیاز دهید

نظرات کاربران
شما هم می‌توانید در مورد این محصول نظر بدهید و دیگران را با نوشتن نظرات خود، برای انتخاب این محصول راهنمایی کنید.
فیلدهای ستاره دار الزامی هستند

نظرات کاربران

  • sdsd 1397/07/23
    o,fkljd