روغن بادام تلخ

روغن بادام تلخ

روغن بادام تلخ، از میوه بادام تلخ با نام علمی Prunus dulcis (Mill). D.A.Webb.var. amara  تهیه شده است. 
ترکیبات موجود در روغن بادام تلخ:
اسیدهای چرب اُمگا- تری (اولئیک و لینولِئیک)، پالمتیک، استئاریک و لینولِنیک  اسید.
  • روغن بادام تلخ
  • روغن بادام تلخ

موارد مصرف

موارد مصرف آرایشی و بهداشتی:  
شادابی و زیبایی پوست و مو
مغذی و حفظ رطوبت پوست سر و مو 
برطرف کننده کک و مک و لک صورت
مرطوب کننده و نرم کننده‌ی پوست و مو 
برطرف کننده چین و چروک و ترک خوردگی پوست
مناسب برای انواع پوست به ویژه پوست‌هـای خشک و حساس
تسکین دهنده‌ی خارش ناشی از درماتیت‌هـا، اگزما، سرخجه و آبله مرغان
کمک به ترمیم موهای آسیب دیده (خشک، شکننده، مُجَعَد و دوشاخه شده) و موهایی که در برابر نور آفتاب و آب‌هـای شور آسیب دیده اند.

مکانیسم اثر

مصرف دستور

مقدار کافی از روغن، روزانه 3-2 بار بر موضع مورد نظر مالیده و ماساژ داده شود.

منع مصرف

در افراد با سابقه‌ی آلرژی به بادام، مصرف نشود.

عوارض جانبی

عوارض جانبی خاصی، پس از تجویز مناسب دوزهای درمانی گزارش نشده است. 
بروز مواردی از آلرژی غذایی و درماتیت تماسی در مصرف روغن برای نوزادان گزارش شده است.

مراجع

امتیاز کاربران به :
روغن بادام تلخ | (0) نفر

شما هم می توانید با کلیک بر روی ستاره مورد نظر به این محصول امتیاز دهید

نظرات کاربران
شما هم می‌توانید در مورد این محصول نظر بدهید و دیگران را با نوشتن نظرات خود، برای انتخاب این محصول راهنمایی کنید.
فیلدهای ستاره دار الزامی هستند

نظرات کاربران